Малко, но хубави новини за Дани... ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Мила Бурова   
Петък, 24 Август 2012 11:35

 

Здравейте!

С извинение за голямото закъснение, ще ви запознаем с последните новини за Дани.

Както знаете, през януари 2012 г. Дани бе в клиниката за предварително насрочена операция.

Прегледите и тестовете, които са проведени при постъпване в клиниката, показаха много добри резултати, по мнение на лекарите - Дани е постигнал страхотен напредък - невиждан до момента. Дори е проведена консултация със завеждащия лекар - директор на клиниката. С единодушно решение лекарите са отложили планираните за 2012 година операции, за да не спират напредъка, постигнат от Дани.

Взето е още едно много важно решение - относно шините. Както знаете години наред Дани носи шини до коляното, но вече е с шини само до средата на прасеца, за да може да започне да укрепва и мускула на прасеца.

И се справя чудесно. Лекарите са препоръчали фитнес и плуване и Дани стриктно спазва техните предписания. Откакто си е у дома, в България, Дани ходи 2 пъти седмично на фитнес и 2 пъти седмично на плуване.

Операциите са отложени за след година - две. Кога по-точно ще се решава на следващите контролни прегледи, като първия е през февруари 2013.

Средствата, събрани за операциите - остават в дарителската сметка на Дани, като сега имаме още време, необходимо за набиране на пълната сума.

24.08.2012 г.

 

Последно променен на Петък, 24 Август 2012 11:37
 

Добави коментар


Защитен код
Обнови

Банер
 
БанерБанер

Сърдечни благодарности на "Трансленд" ООД за неоценимата помощ и съдействие

***


Банер

Специални благодарности на всички мамчета от форума на BG-Mамма, които се включиха в тази инициатива и решиха да помогнат на Данко.


Банер

Също така бихме искали да благодарим от сърце на целия екип на Нова телевизия, и най-вече на Костадин Филипов. Журналистът, който узнавайки за Данко от форума на BG-Mamma, ни потърси сам. Потърси ни, за да се запознае с Данко, за да запознае и вас с него, да ви направи съпричастни към неговия зов за помощ, чрез ефира на Нова телевизия. И при това - съвсем безкористно, човешки и от сърце! Благодаря!