Край на кампанията ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Мила Бурова   
Събота, 21 Юли 2007 09:54

Както вече ви информирахме, семейството на Дари – Дора, Росен и Лора, решиха да дарят останалите неизразходвани средства, за да помогнат на други деца, които имат нужда от подкрепа! Това е жест, който трогна всички ни дълбоко, и думите за благодарност никога няма да бъдат достатъчни, за да изразим колко много означава за нас тази постъпка, в този безкрайно тежък за тях момент!

С тяхното дарение от 15,000 евро набраните средства за Данко достигнаха 43,104 евро.
Съгласно първоначалните лекарски прогнози това е дори повече от сумата, която ще е необходима за периодична и навременна смяна на шините на Дани през времето, в което той расте. Средствата, които останат, ще бъдат преведени на друго детенце, което има нужда от финансова подкрепа.

Вие можете ли да си представите как се чувстват в момента тези родители – и родителите на Дари и родителите на Дани. Аз не мога. Не мога.

Знам само, че Дани получи подкрепата, от която имаше нужда.
Знам, че стотици хора, познати и непознати, подадоха своята приятелска ръка и това помогна!
Видяхте ли? А изглеждаше невероятно, нали!?  Smile

Другото, което знам е, че нашето слънчево момче е силно и упорито и ще се справи с всички предизвикателства по нелекия път, който му предстои!

Ние сме с него! Ще продължаваме да следим неговите стъпки напред! И редовно ще ви информираме.

Дани заминава за следваща смяна на шините на 01.08.2007 г.
Желаем му лек път и добри резултати!

А сега ми остава приятната задача да обявя, че кампанията по набиране на средства в помощ на Дани ПРИКЛЮЧИ.

Благодаря отново на всички, които с желание се включиха в нея!

И на милите майчици от форума на БГ-Мама    Curtsy

Бих искала да кажа на всички от екипа на www.save-darina.org, и най-вече на Деси Хурмузова – възхищавам се на Доброто, което правите!

Благодаря отново и на Костадин Филипов, журналистът, който направи милионната аудитория на Нова ТВ съпричастна както към призива за помощ на Дани, така и на много други деца!

Благодаря и на приятеля ми Сашо – Александър Атанасов, без когото този сайт нямаше да съществува!

Благодаря!  Smile

 

Мила Бурова
21.07.2007 г.

 

Добави коментар


Защитен код
Обнови

Банер
 
БанерБанер

Сърдечни благодарности на "Трансленд" ООД за неоценимата помощ и съдействие

***


Банер

Специални благодарности на всички мамчета от форума на BG-Mамма, които се включиха в тази инициатива и решиха да помогнат на Данко.


Банер

Също така бихме искали да благодарим от сърце на целия екип на Нова телевизия, и най-вече на Костадин Филипов. Журналистът, който узнавайки за Данко от форума на BG-Mamma, ни потърси сам. Потърси ни, за да се запознае с Данко, за да запознае и вас с него, да ви направи съпричастни към неговия зов за помощ, чрез ефира на Нова телевизия. И при това - съвсем безкористно, човешки и от сърце! Благодаря!