Резултати от контролния преглед - август 2007 ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Мила Бурова   
Сряда, 29 Август 2007 13:35

Ето ги и обещаните новини за Данко, които за щастие са добри.

В периода от 1 до 8 август Дани бе на контролни прегледи и процедура по подмяна на шините в клиниката в Ашау, Германия.
За щастие прегледът на 1 август явно бе проведен съвсем навреме, тъй като шините, с които той бе до момента му бяха доста поомалели, расте нашето момче – да ни е живо и здраво! Но отеснелите шини образуваха зачервявания и ранички по кожата на Дани.
По време на прегледите лекарите установиха и нещо обезпокоително – при ходене Дани изпъва крачетата си и те отиват по назад, отколкото е нормално и това би могло да доведе до нежелани усложнения.
Но лекарите в Ашау доказаха, че са специалисти в областта си, че са хора, които влагат в работата си всичко, което знаят и могат, а не гледат просто да отбият номера със стандартната процедура. Показаха, че наистина са там, за да помогнат, за да дадат всичко от себе си и да намерят най-доброто решение на проблема.
В резултат на това към специалните обувки на Дани бяха прикачени коригиращи подложки, нещо като доста по-дълга (около 7-8 см) допълнителна подметка, която ще спира измятането на крачетата назад.
Естествено нашето момче не беше очаровано от новите си обувки, още повече, че ходенето с тях е значително по-трудно и на моменти болезнено, но той е нашият герой и вече посвиква с тях.

Какво струваше всичко това:
Изработване на новите шини – 4220.88 евро
Зимни обувки – 214.96 евро
Пролетно-есенни обувки –
307.77
евро
Разходите по пътуването, престоя и самия преглед в клиниката са поети както винаги от родителите на Данко.

Бъдете здрави

 

Добави коментар


Защитен код
Обнови

 

ВходБанерБанер

Сърдечни благодарности на "Трансленд" ООД за неоценимата помощ и съдействие

***


Банер

Специални благодарности на всички мамчета от форума на BG-Mамма, които се включиха в тази инициатива и решиха да помогнат на Данко.


Банер

Също така бихме искали да благодарим от сърце на целия екип на Нова телевизия, и най-вече на Костадин Филипов. Журналистът, който узнавайки за Данко от форума на BG-Mamma, ни потърси сам. Потърси ни, за да се запознае с Данко, за да запознае и вас с него, да ви направи съпричастни към неговия зов за помощ, чрез ефира на Нова телевизия. И при това - съвсем безкористно, човешки и от сърце! Благодаря!