Насрочен е извънреден преглед - 2 ноември 2007 ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Мила Бурова   
Събота, 13 Октомври 2007 13:30

Искаме да ви съобщим, че се налага Дани да замине за преглед и корекция на шините в клиниката в Ашау, Германия.

Явно нашето слънчево момче расте бързо – да ни е живо и здраво - и вече новите шини, които бяха изработени и поставени през август създават неочаквани усложнения.
В момента Дани не се чувства така комфортно, както преди, но въпреки това той с труд и упоритост следва натоварения си дневен режим и изпълнява всички предписания на докторите.

За съжаление, независимо от усилията, които той полага, резултатът не такъв, какъвто се очакваше, а по-лошото е, че явно поради бързото израстване, той отново започва да сгъва и събира колената си, както преди провеждането на операцията.
След консултация по телефона със специалисти от клиниката е станало ясно, че е необходимо да бъдат нанесени корекции в шините, за да се запазят постигнатите до този момент добри резултати, както и Дани да продължи да се развива успешно.

Прегледът е насрочен за 2 ноември.

От сърце стискаме палци всичко да бъде наред!
Последно променен на Понеделник, 01 Юни 2009 13:35
 

Добави коментар


Защитен код
Обнови

 

ВходБанерБанер

Сърдечни благодарности на "Трансленд" ООД за неоценимата помощ и съдействие

***


Банер

Специални благодарности на всички мамчета от форума на BG-Mамма, които се включиха в тази инициатива и решиха да помогнат на Данко.


Банер

Също така бихме искали да благодарим от сърце на целия екип на Нова телевизия, и най-вече на Костадин Филипов. Журналистът, който узнавайки за Данко от форума на BG-Mamma, ни потърси сам. Потърси ни, за да се запознае с Данко, за да запознае и вас с него, да ви направи съпричастни към неговия зов за помощ, чрез ефира на Нова телевизия. И при това - съвсем безкористно, човешки и от сърце! Благодаря!