Резултати от юнския редовен преглед, 4 юни, Ашау, Германия ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Мила Бурова   
Вторник, 01 Юли 2008 18:03

За радост резултатите от прегледа са много добри.
Доктор Бейзе остана доволна от напредъка, който Дани е постигнал през тези няколко месеца.
А освен, че нашето момче е пораснало с цели 10 сантиметра и всички други показатели са в норма. Особено сме доволни от резултата при измерванията на тазобедрената става, отклонението е минимално и може да бъде напълно коригирано с ходене и движение. А Дани стриктно спазва лекарските указания, ходи много и редовно прави своите двигателни упражнения.

Засега шините остават до коляното, като се наложи направата на изцяло нови шини в частта до глезена, както и направата на нови обувки.

Документи от прегледа

 

Добави коментар


Защитен код
Обнови

Банер
 

ВходБанерБанер

Сърдечни благодарности на "Трансленд" ООД за неоценимата помощ и съдействие

***


Банер

Специални благодарности на всички мамчета от форума на BG-Mамма, които се включиха в тази инициатива и решиха да помогнат на Данко.


Банер

Също така бихме искали да благодарим от сърце на целия екип на Нова телевизия, и най-вече на Костадин Филипов. Журналистът, който узнавайки за Данко от форума на BG-Mamma, ни потърси сам. Потърси ни, за да се запознае с Данко, за да запознае и вас с него, да ви направи съпричастни към неговия зов за помощ, чрез ефира на Нова телевизия. И при това - съвсем безкористно, човешки и от сърце! Благодаря!