Резултати от редовния преглед 2008 ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Мила Бурова   
Понеделник, 10 Ноември 2008 17:47

Резултати от редовния преглед, 24 октомври, Ашау, Германия

Редовният преглед бе проведен на 24 октомври 2008 г., петък при доктор Бейзе.
Болките в кръста при ходене и прегърбването, които се забелязваха при Дани от известно време са резултат от израстването му на дължина. Докторката е препоръчала да се изработи специална подложка с клиновидна форма, която да ползва при седене: поставя се на стола.
Също така е насърчила Дани да прави редовно упражненията си.
След прегледа са направени са нови шини и обувки по нова съвременна технология, позволяваща натоварване вече и на ходилото при ходене. Също така са коригирани и старите му обувки.
На 29 октомври е била първата проба на новите шини и обувки. На 30 октомври, сряда, напълно обновен и доволен от новите си модерни шини, Дани се е явил на контролен преглед. И доктор Бейзе останала доволна.
Живот и здраве ще се видят отново след около 6 месеца.
А дотогава Дани е обещал да прави още по-стриктно упражненията си!
Междувременно вече рита футбол с приятелите си, като обещава да внимава.

Документи от прегледа

 

Добави коментар


Защитен код
Обнови

 

ВходБанерБанер

Сърдечни благодарности на "Трансленд" ООД за неоценимата помощ и съдействие

***


Банер

Специални благодарности на всички мамчета от форума на BG-Mамма, които се включиха в тази инициатива и решиха да помогнат на Данко.


Банер

Също така бихме искали да благодарим от сърце на целия екип на Нова телевизия, и най-вече на Костадин Филипов. Журналистът, който узнавайки за Данко от форума на BG-Mamma, ни потърси сам. Потърси ни, за да се запознае с Данко, за да запознае и вас с него, да ви направи съпричастни към неговия зов за помощ, чрез ефира на Нова телевизия. И при това - съвсем безкористно, човешки и от сърце! Благодаря!