Дарение от родителите на Даринка ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Мила Бурова   
Понеделник, 12 Февруари 2007 08:59

Новината, която ни разтърси, остави ни безмълвни, накара ни да сведем глави и да се замислим за безпределността на човешката сила.

На благотворителния заключителен концерт на кампанията по набиране на средства за лечението на Даринка, нейната майка Дора каза, че ще дари сумата, необходима за следващата смяна на шините, а именно 7000 евро.

Няма подходящ начин, думите не стигат, за да се изрази най-искрената благодарност, която родителите на Данко изпитват към родителите на Дари, не е възможно да се опишат чувствата и реакцията, която тази новина предизвика у тях и невероятното чувство на облекчение, че вече е осигурена и сумата за следващата смяна на шините, която се очаква да е след няколко месеца. 

Благодарим Ви, че давате живот на надеждата!

 

Добави коментар


Защитен код
Обнови

Банер
 

ВходБанерБанер

Сърдечни благодарности на "Трансленд" ООД за неоценимата помощ и съдействие

***


Банер

Специални благодарности на всички мамчета от форума на BG-Mамма, които се включиха в тази инициатива и решиха да помогнат на Данко.


Банер

Също така бихме искали да благодарим от сърце на целия екип на Нова телевизия, и най-вече на Костадин Филипов. Журналистът, който узнавайки за Данко от форума на BG-Mamma, ни потърси сам. Потърси ни, за да се запознае с Данко, за да запознае и вас с него, да ви направи съпричастни към неговия зов за помощ, чрез ефира на Нова телевизия. И при това - съвсем безкористно, човешки и от сърце! Благодаря!